1dforever

Direktlänk till inlägg 21 april 2012

You are the one - kap 18 - And the tears stream down my face..

Av Alicia - 21 april 2012 16:15

Elise


Nej. Det här skulle inte hända nu. Jag och Louis var ju ihop, vi var ju så lyckliga. Men jag måste respektera Harrys känslor. Det var ju inte direkt hans fel att han blev kär i mig. Det kunde inte han bestämma.

-Okay.. sa jag chockat. För det var ju det jag var, chockad.

-Well say something! sa han och gav ifrån sig ett nervöst skratt. Det dog ut ganska snabbt.

-Ehm, but you know that I´m in love with Louis!

-I know.. I just needed to tell someone. And I figured that the best person to tell would be you. sa han och tittade mig i ögonen.

-Have you told Louis? frågade jag.

-No, I wanted to tell you first. But do you really want me to tell him?

-I don´t know.. I want to be honest with him, and I think you should be to.

-Yeah, you´re right. sa han och log. -I´ll tell him when we get back.. Can you tell Zayn, Liam and Niall? sa han och vi fortsatte att gå tillbaka.

Det blev snabbt en pinsam tystnad och vi båda kollade ner i marken medans vi gick. När vi kom fram så gick vi långsamt upp för trapporna. Vi båda var väldigt nervösa. Jag för vad Louis tyckte, kanske skulle han tro att jag var kär i Louis också? Och Harry för vad Louis skulle tycka. Jag hoppades verkligen att Larry Stylinson skulle finnas.


-Hey guys.. What took you so long? frågade Niall när vi gick in genom dörren.

-Nothing.. sa Harry och gick fram till Louis. -I just need to talk to you for a minute. sa han och Louis kollade på mig. Jag nickade och han gick efter Harry in till biljardrummet.


Louis




-Nothing.. sa Harry och jag såg att han döljde något. Vad viste jag bara inte.

-I just need to talk to you for a minute. sa han till mig. Jag började bli orolig nu. Jag kollade på Elise och hon nickade så jag gick efter Harry.

-What is it Harry? frågade jag honom och jag såg att han var väldigt nervös nu..

-I need to tell you something. sa han och tittade in i mina ögon.

-Harry, you´re making me nervous. Just tell me.

-Okay, but you can´t be mad.. We didn´t do anything!

-Who are "we"?

-Me and Elise. sa han och jag förstod fortfarande ingenting. Vad var det som Elise och Harry inte hade gjort?

-What?

-I´m in love with her.


Harry


-I´m in love with her. sa jag och jag såg hur all färg försvann ur Louis ansikte. Hur skulle han reagera?

-But as I said, we didn´t do anything! fortsatte jag sedan. Louis stormade ut ur rummet, han gick fram till Elise och ställde sig framför henne.


Elise


Jag satte mig ner och berättade för de andra när Harry och Louis hade gått in i rummet. De lyssnade och de blev nog lika chockade som jag blev när Harry hade berättat.

-But you´re not in love with him? frågade Niall efter ett tag och jag skakade på huvudet.

-And he is telling Louis right now? frågade Liam och nu nickade jag. Zayn skulle precis säga någonting när Louis kom ut från biljardrummet. Jag ställde mig upp.

-Are you in love with him? frågade han. Jag blev så hockad av frågan att jag inte viste vad jag skulle säga. Han visste ju att jag älskade honom lika mycket som han älskade mig!

-Are you in love with him? nästan skrek han den här gången. Jag såg att tårarna höll på att komma fram i hans ögon och jag kände att tårarna brände bakom ögonlocken på mig också.

-No! sa jag men det var mer som en viskning. Tårarna hade börjat rulla ner för båda våras kinder vid det här laget. Vi bara stod och kollade in i hans ögon.

-You now I love you Louis! sa jag och han tittade ner på sina fötter. Sen nickade han sakta. Jag tog hans hand men han lät den hänga. Då kom Harry ut och Louis kollade på honom. Han hade hat i blicken och det kom fler tårar från hans ögon.

-I can´t do this. sa han och gick snabbt ut ur lägenhen.

-Louis! skrek jag fortvivlat och sprang efter honom. Jag sprang efter honom ner för alla trapporna och ut på trottoaren. Men när jag kom över gatan var ingen där.. Jag tittade åt höger och vänster men Louis var ingen stans. Jag satte mig ner på en bänk och bara grät. Efter ett tag kom Zayn ut.

-Elise? sa han försiktigt. Jag nickade och han satte sig ner bredvid mig. Han kramade mig och jag la mitt huvud mot hans axel.

-He seemed so mad! sa jag.

-He´s gonna come back, don´t you worry about that! sa han och drog sin hand över min rygg. Zayn var verkligen en bra vän! Jag ställde mig upp och började gå mot huset igen. Zayn följde efter.

-I need to get my stuff. I´m sleeping at my hotel tonight. sa jag men sen kom jag på att min faster Anna bodde i hhuset bredvid. -No, I´ll sleep at my ants tonight. sa jag och han nickade. Han följde mig upp och jag tog mina saker ur Louis rum. Sen sa jag hejdå till killarna och gick över till Anna.



_____________________________________________________________________________________


Måste bara säga att ni måste kommentera bättre! Jag har bara fått 2 kommentarer hittils och jag ville ju ha 3. Jag la bara upp detta för att jag hade tråkigt och var sugen på att skriva.

Juste! Om ni vill vara med i novellen är det bara att skicka ett mejl till aliciabloggen@hotmail.com. 

Skriv lite om er själva så lottar jag nån om några dagar!


LOVE U

 
 
issa

issa

22 april 2012 13:36

Jättebra novell! Älskar den och kikar in minst fem gånger per dag för att se om du har skrivit något :)

Vill ge lite kritik bara. Eller lite som jag vill att du tänker på; 1. Använd inte smilisar- man använder inte smilisar i en novell, och om du inte använder smilisar blir det mer profissionellt. 2. Läs igenom dina inlägg innan du publicerar dem- jag fattade inte sista stycket i kapitel 17 tror jag det var.

Om du tar till dig detta, kan jag nästan garantera att det kommer bli mycket bättre :)
Skrev det inte för att vara elak, utan för att hjälpa dig att bli en bättre skrivare :) <3

http://www.Baranoveller.bloggplatsen.se

Alicia

22 april 2012 16:41

Ok! Älskar kritik, vill ju lixom bli bättre :) Tacktacktack

 
lea

lea

22 april 2012 23:53

Älskar din novell :D

http://lonleyfreak.blogg.se

Alicia

23 april 2012 17:17

Tack!

 
Ingen bild

JoJo

25 april 2012 17:38

Åååååhhhhh.....

 
Ingen bild

Sara

3 juni 2012 01:15

Sjukt grym novell! Jag brukar inte fastna såhär men nu MÅSTE jag gå in här varje dag, hehe :) riktigt bra skrivet av dig!

Alicia

3 juni 2012 12:23

haha, tack! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alicia - 23 september 2013 13:50

MaryAlla killarna och Danielle satt i mitt rum och pratade. Mina föräldrar hade åkt hem efter ett tårfyllt hejdå. Jag förstod inte varför de se så ledsna och upprörda! Jag mådde bra. Allt som hade hänt var att jag svimmade. Eller hur?Min mobil, som t...

Av Alicia - 2 september 2013 21:53

  Kolla vad jag hittade :D   Någon som har lust att göra en ny header? Är sjukt trött på den nuvarande och det vore great om någon kunde göra en snygg i photoshop eller så, jag kan nämigen inte :/   Kram Alicia ...

Av Alicia - 2 september 2013 18:16

Niall Dörren öppnades och jag kollade vem som hade kommit in. Det var Marys doktor. Hon hade en annan läkare med sig, en äldre kvinna med grått hår och snälla ögon. Hon log mot oss. Jag höll Marys hand hårt. -Mary, this is doctor Smith. She wil...

Av Alicia - 22 augusti 2013 22:07

Mary Jag öppnade ögon långsamt. Ljuset log emot mig och jag fick blinka flera gånger för att kunna hålla ögonen öppna. Jag kollade runt i det lilla rum jag låg i. Till höger om mig stod en maskin som pep regelbundet, till vänster om mig fanns et...

Av Alicia - 1 augusti 2013 23:56


      DanielleJag gick in i klubben och skakade av paraplyet. Det öste ner utomhus. Jag såg Mary sitta på en stol vid baren. Jag gick fram till henne.-Hello lovely. sa jag och la en hand på hennes rygg. Hon vände sig om och log. Jag kramade he...

Presentation


Hej! Jag är en tjej som älskar att skriva om One Direction! Bloggen startades i mars 2012.
Pågående novell: As long as you love me.
Handlingen finns längre ner i menyn.

Så läs, kommentera och sprid!

As long as you love me

Marion Charton är 19 är gammal. Hon bor i London med sina föräldrar och syskon. Mary, som hon oftast kallas, har en underbar röst. Mary jobbar på en klubb som underhållare. Hon dansar med sin dansgrupp eller sjunger. Det är då hon är som lyckligast, när hon får stå framför en publik och få applåder. En dag börjar en ny tjej i dansgruppen. Mary och tjejen klickar direkt och blir snabbt vänner. Den vänskapen vänder upp och ner på hennes liv..

Kontakt:

Alicia kontakt:

aliciabloggen@hotmail.com   

 

 

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

På en skala där 1 är sämst och 5 är bäst, hur bra är novellen?
 1
 2
 3
 4
 5

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards