1dforever

Alla inlägg den 2 april 2012

Av Alicia - 2 april 2012 07:32

Jag tänkte på det hela vägen upp till rummet. Jag tog trapporna eftersom jag ville ha mer tid att tänka.

Kunde det vara så? Jag menar, det var ju ganska lång tid sen.. Jocke-perioden. Så varför kunde jag inte vara det? Kär. Jag smakade på ordet flera gånger och jag sa det också högt. Det gjorde att flera förbigående personer kollade konstigt på mig. Ja, jag var ganksa bra på att skämma ut mig-.-

-Hej älskling! sa mamma när jag slog igen dörren efter mig. - Hur var dejten? frågade hon nyfiket. Jag bara log och gick in på mitt rum. Jag la mig ner på sängen och fortsatte mina tankar.

Där låg jag i en halvtimme, för sedan behövde vi åka. Eftersom vi hade varit i UK, både Irland och England, så många gånger så var det som Stockholm. Man viste var allting var och hur man tog alla bussar. Men vi åkte på sightseeing varje år ändå, det var som en tradition. Jag hade börjat tröttna på det för typ 7 år sen så jag bara satt och lyssnade på musik och spelade alla spel på mobilen. Emil gjorde detsamma. Då kom ett sms. Jag började le när jag såg namnet på displayen.

*Hi Elise ;) Do you want to do something after your sighteeing? The guys(and me ofc) would like to do something... Louis xo

*Hey Louis! Yeah, sure! Where should I meet you guys? Elise xo

*Great! We could come and pick you up at the hotel if you want? Louis xo

*Okay. I´ll text you when I get back :) Elise xo

*See you! xo

*See you :) xo

 

Jag tänkte på honom hela tiden, Louis alltså. Det gjorde jag för det mesta hela tiden nu förtiden. Sightseeingen gick långsamt, som allting brukar göra när man väntade. Men när den äntligen var slut åkte vi tillbaka och jag duschade. Jag satte på mig min prickiga bikini som jag hade köpt på Harodss med mamma, jag ville bada. Jag skulle föreslå det när jag kom dit. Över bikinin tog jag på mig ett par jeans shorts och en tunn(nästan genomskinligt) svart magtröja med långa ärmar. Det var väldigt fint nät man såg bikinin under tröjan. Sen sminkade jag mig med mascara och lite läppglans. Jag satte också upp håret i en hög tofs mitt på huvudet. Det var allt. Då ringde jag Louis och han sa att han skulle komma om en kvart så jag satte på tv:n och väntade.



Louis


När jag lämnade henne hade vi ett "moment" igen. Gud, ännu viste hon inte att vi verkligen var One Direction.. Jag tyckte att det var ganska skönt men hon förkänade att veta. Jag trodde i alla fall inte att hon skulle bli ett galet fan och jag viste nu att hon var kär i mig för den jag var. Och inte för att jag var känd. Kär. Jag hoppades i alla fall att hon var det. För jag var kär i henne. Det hade vart länge sen jag hade vart kär i någon. Men nu hände det. När jag var hemma gick jag in i Harrys lägenhet.

-Hey Louis! sa han och jag kollade på honom med en allvralig blick. - What is it? fortsatte han.

-We have to tell her that we´re One Direction. sa jag och han såg förvånad ut.

-She doesn´t know?

-She donesn´t know what? frågade Niall som nu hade kommit in i lägenheten.

-She doesn´t know that we´re One Direction. sa jag och de såg lite chockade ut.

-Wow, eehm okay. I´ll go and tell the other guys. Are we going to tell her tonight? frågade Niall.

-Yes. sa jag kort. Jag sms:ade och frågade om hon ville komma. Hon svarade att hon ville det. Vi bestämde att vi skulle bjuda henne på en stor middag så vi började göra iordning. Vi skulle laga oxfilé, potatisgrattäng och en fräsch sallad. Fast den blev inte så fräsch för jag gjorde den och jag var inte direkt känd för min matlagning. Då ringde hon och jag åkte och hämtade henne.


Zayn


När Louis åkte och hämtade henne såg han nervös ut. Jag visste att han inte behövde vara det, jag visste att Elise älskade honom. Han kanske inte visste det, men alla andra som hade sett dem visste det. Jag hade inte varit där då men jag tror att det var kärlek vid första ögonkastet.




________________________________________________

Okej, sorry men ni vet ju att det är dålig uppdatering på vardagarna. Vill skriva oftare men det är inte så kul när ingen kommenterar lixom.. Ni får gärna kommentera vad ni tycker som ska hända, kritik och beröm, vad ni vill! Men man blir så lycklig och får sån insperation när man ser att man har fått kommentarer! LOVE U

Presentation


Hej! Jag är en tjej som älskar att skriva om One Direction! Bloggen startades i mars 2012.
Pågående novell: As long as you love me.
Handlingen finns längre ner i menyn.

Så läs, kommentera och sprid!

As long as you love me

Marion Charton är 19 är gammal. Hon bor i London med sina föräldrar och syskon. Mary, som hon oftast kallas, har en underbar röst. Mary jobbar på en klubb som underhållare. Hon dansar med sin dansgrupp eller sjunger. Det är då hon är som lyckligast, när hon får stå framför en publik och få applåder. En dag börjar en ny tjej i dansgruppen. Mary och tjejen klickar direkt och blir snabbt vänner. Den vänskapen vänder upp och ner på hennes liv..

Kontakt:

Alicia kontakt:

aliciabloggen@hotmail.com   

 

 

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

På en skala där 1 är sämst och 5 är bäst, hur bra är novellen?
 1
 2
 3
 4
 5

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards