1dforever

Direktlänk till inlägg 21 november 2012

As long as you love me - kap 11

Av Alicia - 21 november 2012 18:15

   

 

Mary




Jag sa hejdå till alla, och fick en extra lång kram av Niall. Hans leende var det sista jag såg innan jag stängde dörren och gick ner för trapporna. 

Han var verkligen fin. Jag hade nästan smält när han sa att han gillade mig. Jag gillade ju honom också! Jag såg så jävla mycket fram emot middagen på fredag så det fanns inte. Jag behövde gå och shoppa med Danielle också, för att köpa en fin outfit såklart!


Jag öppnade dörren och en doft av saffran slog emot mig.

-Hello? ropade jag in i huset. Pappa kom ut i hallen med en handduk i händerna.

-Hey darling! You hungry?

-A bit.

Jag tog av min jacka och skor, jag gick in i köket. Där satt min mormor och morfar. Jag hade inte träffat dom på jättelänge så jag blev jätteglad! jag sprang fram och kramade dom.

-Grandma! Grandpa! I´ve missed you so much!

Mormor log mot mig och jag andades in hennes goda lukt. Jag älskade den så mycket, det var en blandning av hennes parfym, nybakade kakor och skog.

-Oh sweetheart, ou have no idea of how much we´ve missed you!

Jag släppte mormor för att krama morfar.


Vi åt tilsammans, pappa hade gjort saffranslax. Jag hade aldrig ätit det förut men det var faktiskt gott! Jag fick också reda på att mormor och morfar skulle stanna fram tills på fredag, dagen jag skulle på dejt med Niall. Det var tisdag nu så egentligen var det inte så långt kvar tills fredag, men jag längtade så mycket! Jag var väldigt nervös också.. Varje gång den tanken kom in i mitt huvud fick jag anstränga mig för att andas normalt. Oftast när jag tänkte på att jag faktiskt skulle på dejt med Niall blev jag helt röd i ansiktet. Jag vet att jag bara hade känt honom i ungefär tre dagar, men han var ju så underbar.. Jag hade aldrig i mitt liv sett någon med så perfekt hår, perfekta ögon och jag hade aldrig varit så förtjust för killar medtandställing men det hade ändrats. James vinkade med handen framför mina ögon, alla tittade frågande på mig.


-Mary? Why are you so read? frågade han sen och drack lite av sitt vatten. Fan. Jag hade gjort det igen, så typiskt mig. Gjorde alltid allt pinsamt.

-Ehm, nothing. sa jag men kunde inte hindra ett litet leende leta sig fram på mina läppar när Nialls ansikte helt plötsligt fanns i mitt huvud igen.

-Okay.. Well, are you done?

Jag nickade och pappa tog undan min tallrik. Kvällen fortsatte och vi gjorde ingenting särsillt. Vi satt nu i soffan och tittade på tv. Egentligen stod tv:n bara på, vi pratade mest.Min mobil blinkade på bordet och jag räckte mig snabbt fram för att ta den. Jag kände inte igen nummret men jag öppnade meddelandet ändå.


Hey, it´s Niall! Is it okay if I pick you up at six on friday? :) xx


Jag log. Vad gulligt av honom! Men hur hade han fått mitt nummer? Jag struntade i det och sparade hans nummer. Jag började på ett svar.


Hi Niall! Absoulutely! But how did you get my number? :) xx


Jag läste igenom det några gånger innan jag tryckte på skicka. Jag ignorerade blickarna jag fick av min familj och gick in på twitter i väntan på ett till sms.


Great! I got it from Danielle :) See you then! xx

 

 

____________________________________________________________________________________________








En kortis idag! Jag kunde inte uppdatera i helgen, jag var nämligen på konfaläger( -.- )och man kunde inte ta med datorn.. -.-' Så då var Amanda snäll att hjälpa till!  Har en del läxor den här veckan så vet inte hur mycket jag kan uppdatera men ska försöka! Det är oxå det som är så bra med att vara två på en blogg :)


PUSSPUSS Alicia

 
 
Julia

Julia

22 november 2012 21:33

Hej! Älskar din novell, jag har också en! kolla in den kanske? <3

http://everythingabout1d.devote.se

 
Linn Agelstam c:inn

Linn Agelstam c:inn

23 november 2012 22:38

Hej Hej, eftersom att Signe har svikit mig totalt så söker jag en till 1dnovellblogg tsm med någon. Vill du skapa en till med mig? om du har kik så svara till SweedenLondon eller på skype linn.agelstam eller mail linn.agelstam@gmail.com

http://loli1dnovellblogg

Alicia

24 november 2012 16:43

Hej! Vi är två som skriver på den här bloggen och båda har mycket i skolan. Vi hinner inte skriva på våran novell varje dag, och vi (tror Alicia också vill) ha lite ledighet. Så svaret blir nog faktigst nej. :)
Ha det bra, lycka till!

 
Linn Agelstam c:inn

Linn Agelstam c:inn

25 november 2012 09:07

Jaha, okej, men tack ändå :].
Nu ska jag läsa eran novell C:

http://loli1dnovellblogg

 
Ingen bild

JoJo

15 december 2012 09:30

AmaZayn!<3 Ja har typ fantasibrist, så vet inte va ja ska skriva...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alicia - 23 september 2013 13:50

MaryAlla killarna och Danielle satt i mitt rum och pratade. Mina föräldrar hade åkt hem efter ett tårfyllt hejdå. Jag förstod inte varför de se så ledsna och upprörda! Jag mådde bra. Allt som hade hänt var att jag svimmade. Eller hur?Min mobil, som t...

Av Alicia - 2 september 2013 21:53

  Kolla vad jag hittade :D   Någon som har lust att göra en ny header? Är sjukt trött på den nuvarande och det vore great om någon kunde göra en snygg i photoshop eller så, jag kan nämigen inte :/   Kram Alicia ...

Av Alicia - 2 september 2013 18:16

Niall Dörren öppnades och jag kollade vem som hade kommit in. Det var Marys doktor. Hon hade en annan läkare med sig, en äldre kvinna med grått hår och snälla ögon. Hon log mot oss. Jag höll Marys hand hårt. -Mary, this is doctor Smith. She wil...

Av Alicia - 22 augusti 2013 22:07

Mary Jag öppnade ögon långsamt. Ljuset log emot mig och jag fick blinka flera gånger för att kunna hålla ögonen öppna. Jag kollade runt i det lilla rum jag låg i. Till höger om mig stod en maskin som pep regelbundet, till vänster om mig fanns et...

Av Alicia - 1 augusti 2013 23:56


      DanielleJag gick in i klubben och skakade av paraplyet. Det öste ner utomhus. Jag såg Mary sitta på en stol vid baren. Jag gick fram till henne.-Hello lovely. sa jag och la en hand på hennes rygg. Hon vände sig om och log. Jag kramade he...

Presentation


Hej! Jag är en tjej som älskar att skriva om One Direction! Bloggen startades i mars 2012.
Pågående novell: As long as you love me.
Handlingen finns längre ner i menyn.

Så läs, kommentera och sprid!

As long as you love me

Marion Charton är 19 är gammal. Hon bor i London med sina föräldrar och syskon. Mary, som hon oftast kallas, har en underbar röst. Mary jobbar på en klubb som underhållare. Hon dansar med sin dansgrupp eller sjunger. Det är då hon är som lyckligast, när hon får stå framför en publik och få applåder. En dag börjar en ny tjej i dansgruppen. Mary och tjejen klickar direkt och blir snabbt vänner. Den vänskapen vänder upp och ner på hennes liv..

Kontakt:

Alicia kontakt:

aliciabloggen@hotmail.com   

 

 

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

På en skala där 1 är sämst och 5 är bäst, hur bra är novellen?
 1
 2
 3
 4
 5

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards