1dforever

Alla inlägg den 22 juli 2013

Av Alicia - 22 juli 2013 12:37

 

 

 

Niall/Två veckor senare



Hela den veckan hade jag spenderat all min kediga tid med Mary, i min säng. Hela tiden hade vi kollat på filmer och bara myst. Mary har hade ont i magen nästan hela veckan, så jag blev jätteglad när det äntligen gick över.

När hon mådde bra igen hade jag träffat hennes vänner, Mika och Charlie. Jag förstår inte varför jag var orolig, de var defenitivt inte mer än bästa vänner. Dessutom, var de jätteschyssta!


Mary åt fortfarande dåligt. Jag började bli sjukt orolig. Hon är mycket smalare. För smal. Hon har aldrig varit en jättesmal tjej, ia alla fall inte så länge jag har känt henne, och det har jag älskat! Jag har alltid gillat lite "större" tjejer, och för mig har Mary alltid varit perfekt. Och det kommer hon alltid vara.


Jag var påväg hem från ett möte med resten av killarna och Modest!. Vi hade en turné som började nästa vecka. Jag vet inte riktigt hur jag ska berätta det för Mary. Hon kommer bli ledsen, det vet jag. Men jag måste göra det. Det är inte så att jag inte vill åka på turné, det är det jag älskar mest med att vara med i One Direction, förutom fansen och killarna, men jag vill inte vara så länge ifrån Mary. Det kommer bli svårt, för oss båda två.


Jag parkerade bilen och gick upp för trapporna. När jag kom till min våning låste jag upp dörren och gick in i lägenheten. Det låg en lapp på bordet i hallen. Jag läste den, det var från Mary. Hon skrev att hon behövde gå till klubben en snabbis och skulle snart vara tillbaka. 


Jag satte mig i soffan och kollade på tv. jag ändrade bland kanalerna, men det fanns inte ett ända program som jag hade lust att titta på så jag stängde av den igen. Jag bytte om till tröningskläder och gick ner till gymmet i huset. Det fanns ett litet rum i källaren i huset min lägenhet var i, där stod ett par maskiner och lite vikter som man kunde gymma med när man ville. Jag gick fram till en maskin och började. Det var jobbigt och jag hade inte tränat på ett tag, så jag började direkt svettas.

Efter en timme tröttnade jag på det och gick upp igen. jag tog av mig skorna och gick in till badrummet för att ta en dusch innan Mary kom hit. Jag gick förbi min mobil som låg på ett bord i hallen. Jag tryckte på hemknappen för att se var klockan. 18 missade samtal. Från Danielle. Jag blev genast orolig och ringde upp henne.


-Niall?

-Danielle, what's wrong?

-I'm in an ambulans on my way to the hospital.

-Oh my god, are you okay? What happened?

-It's not me.. it's Mary.


________________________________________________________________________________________


JAG VET att det här varvett tråkigt och sjukt kort kapitel, och JAG VET att det inte har varit så bra uppdatering men jag har varit på spontansemester och vi hade inte täckning, internet eller wifi där.. -.-  Dessutom ska jag till Italien på lördag i en vecka så det kommer inget kapitel då heller.. Sorry sorry, men efter det kommer det troligtvis bli som vanligt igen! :)


Kommentera på nu, vad tror ni har hänt med Mary?


Btw, här får ni en topleess bild på Niall ;)


KRAM Alicia

Presentation


Hej! Jag är en tjej som älskar att skriva om One Direction! Bloggen startades i mars 2012.
Pågående novell: As long as you love me.
Handlingen finns längre ner i menyn.

Så läs, kommentera och sprid!

As long as you love me

Marion Charton är 19 är gammal. Hon bor i London med sina föräldrar och syskon. Mary, som hon oftast kallas, har en underbar röst. Mary jobbar på en klubb som underhållare. Hon dansar med sin dansgrupp eller sjunger. Det är då hon är som lyckligast, när hon får stå framför en publik och få applåder. En dag börjar en ny tjej i dansgruppen. Mary och tjejen klickar direkt och blir snabbt vänner. Den vänskapen vänder upp och ner på hennes liv..

Kontakt:

Alicia kontakt:

aliciabloggen@hotmail.com   

 

 

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

På en skala där 1 är sämst och 5 är bäst, hur bra är novellen?
 1
 2
 3
 4
 5

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards